Webs · Disseny · Informàtica · Productivitat

Disseny de pàgines web i tendes online, posicionament web en cercadors (SEO), campanyes de publicitat i promoció online (SEM), disseny de marca, publicitat corporativa i fotografia publicitària, assessoria informàtica per a empreses i optimització de la productivitat.
Webs
Disseny
Informàtica
Productivitat

Webs

Traslladem les teues idees, projectes i models de negoci a Internet, seleccionant els servidors d’allotjament web adequats i assessorant-te en tot moment sobre els dominis i correus a utilitzar, optimitzant el temps de càrrega de la teua pàgina web o tenda online i analitzant les visites obtingudes per a conèixer millor als teus clients i poder oferir-los el contingut que més demanden, enllaçant-ho tot a través de les xarxes socials.

Necessites una pàgina web o una tenda online?

Disseny

Dissenyem la imatge corporativa del teu negoci que ajudarà a consolidar la identitat de la teua empresa i dels productes i serveis que ofereixes, cuidant la imatge i fotografia i homogeneïtzant el seu estil en els diferents mitjans i suports, tenint sempre en ment evocar en l’usuari confiança i seguretat.

Dissenyem la teua identitat corporativa?

Informàtica

En l’actualitat l’ús de tecnologia i equips informàtics en l’entorn laboral és una cosa habitual, però, malgrat açò, encara existeix un gran desconeixement sobre l’ús correcte d’aplicacions comuns i necessàries (gestors de correu com Gmail o Outlook, espais d’emmagatzematge en el núvol com Google Drive o Dropbox, etc.), de la importància de protegir la informació mitjançant còpies de seguretat, de les implicacions legals que tenen les empreses quan tracten i guarden informació dels seus clients (per exemple, en el cas en les tendes online), etc. La nostra labor també consisteix a oferir solucions tecnològiques que resolguen aquests inconvenients i ajuden a millorar la gestió i manteniment del dia a dia.

Necessites assessorament informàtic?
Google G Suite
Eset
Microsoft Office 365

Productivitat

El freqüent ús que fem de dispositius i aplicacions, tots ells connectats entre si, genera grans quantitats d’informació que no sempre tenim ben organitzada, sovint duplicada, i probablement no està degudament protegida mitjançant còpies de seguretat; si a açò se li afegix que la gestionem i compartim amb diferents persones i equips, tot açò unit genera soroll i dificulta el seguiment de les tasques i la finalització dels projectes. Utilitzar una metodologia per a gestionar aquesta informació t’ajudarà a afrontar amb èxit els nous projectes i finalitzar a temps els ja existents.