Webs · Disseny · Informàtica · Productivitat

Disseny de pàgines web i tendes online, posicionament web en cercadors (SEO), campanyes de publicitat i promoció online (SEM), disseny de marca, publicitat corporativa i fotografia publicitària, assessoria informàtica per a empreses i optimització de la productivitat.
Webs
Disseny
Informàtica
Productivitat

Webs

Traslladem les teues idees, projectes i models de negoci a Internet, seleccionant els servidors d’allotjament web adequats i assessorant-te en tot moment sobre els dominis i correus a utilitzar, optimitzant el temps de càrrega de la teua pàgina web o tenda online i analitzant les visites obtingudes per a conèixer millor als teus clients i poder oferir-los el contingut que més demanden, enllaçant-ho tot a través de les xarxes socials.

Necessites una pàgina web o una tenda online?

Disseny

Dissenyem la imatge corporativa del teu negoci que ajudarà a consolidar la identitat de la teua empresa i dels productes i serveis que ofereixes, cuidant la imatge i fotografia i homogeneïtzant el seu estil en els diferents mitjans i suports, tenint sempre en ment evocar en l’usuari confiança i seguretat.

Dissenyem la teua identitat corporativa?

Informàtica

En l’actualitat l’ús de tecnologia i equips informàtics en l’entorn laboral és una cosa habitual, però, malgrat açò, encara existeix un gran desconeixement sobre l’ús correcte d’aplicacions comuns i necessàries (gestors de correu com Gmail o Outlook, espais d’emmagatzematge en el núvol com Google Drive o Dropbox, etc.), de la importància de protegir la informació mitjançant còpies de seguretat, de les implicacions legals que tenen les empreses quan tracten i guarden informació dels seus clients (per exemple, en el cas en les tendes online), etc. La nostra labor també consisteix a oferir solucions tecnològiques que resolguen aquests inconvenients i ajuden a millorar la gestió i manteniment del dia a dia.

Necessites assessorament informàtic?
Google G Suite
Eset
Microsoft Office 365

Productivitat

El freqüent ús que fem de dispositius i aplicacions, tots ells connectats entre si, genera grans quantitats d’informació que no sempre tenim ben organitzada, sovint duplicada, i probablement no està degudament protegida mitjançant còpies de seguretat; si a açò se li afegix que la gestionem i compartim amb diferents persones i equips, tot açò unit genera soroll i dificulta el seguiment de les tasques i la finalització dels projectes. Utilitzar una metodologia per a gestionar aquesta informació t’ajudarà a afrontar amb èxit els nous projectes i finalitzar a temps els ja existents.

Tens problemes de productivitat?
Optimització de l'entorn de treball i aplicació de metodologies GTD
Matriu d'Eisenhower
Mètode Kanban

Contacta

646 81 31 75
hola@meaningbytes.es
Facebook | Twitter

  Testimonis

  Els nostres clients comenten:
  Jaime Moncho Muñoz
  Cuando alguien te busca en Internet lo primero que encuentra es tu página web y redes sociales. Ahora que cuidamos nuestra imagen digital nuestros clientes tienen una mejor percepción de nosotros: las puertas de los negocios ya no son ni de madera ni aluminio, son digitales.
  Jaime Moncho Muñoz, Jaume Pinet Cuiner
  Gracias a nuestra página web llegamos a más personas, y eso se transforma en más clientes y asuntos encargados.
  Vicente Senabre Gallego, Senabre Abogados
  Con nuestra nueva página web recibimos más visitas de pacientes interesados en nuestra consulta.
  José Carlos Rosas, José Rosas Reumatólogo
  Con la web actual, nuestra visibilidad se ha hecho internacional y superamos el millar de visitas al mes, de las que el 50% son de fuera de España.
  Asociación para la Investigación en Reumatología de la Marina Baixa, AIRE-MB